Amikor Andi megkeresett az ötlettel, örömmel mondtam rá kapásból igent, hisz régóta szerettem volna hasonló projektben részt venni. Andi, mint esküvőszervező megálmodta, megszervezte, valamint a teljes dekoráció és a csokor is az Ő keze munkáját dicséri. A többi résztvevő is hozzátette a saját kreativitását, munkáját, így kelt életre Andi víziója, amit nekem már „csak” le kellett fotóznom úgy, ahogy én látom. Egyúttal csodás ráhangolódást, inspirációt is kaptam az idei esküvői szezonra, ami szombaton meg is kezdődött.
A „blooming sentiments” projekt minden résztvevőjének köszönjük az együttműködést! Remélem, még sok hasonlóban lesz részem, illetve ezúton is szeretném a jövőbeli menyasszonyok figyelmébe ajánlani, hogy ha esetleg hasonló hangulatú, vagy bármilyen más elképzelésetek lenne a saját kreatív fotózásotokra, keressétek Andit bizalommal!

Ötlet, styling, szervezés, dekor: Andrea Tóth-Baranyi
Modell: Herczeg Fanni
Ruhák: Kathia Dobo
Ékszerek: Inventino
Frizura: Szombati Szilvia, Szombati Szilvia Szépségszalon, legyelszep.hu
Smink: Vera Cornea, IMAGE InfraShape Stúdió és Kozmetika

Tetszett ez a bejegyzés?

Oszd meg a Facebook-on!
Oszd meg a Twitter-en!
Oszd meg a LinkedIn-en!
Oszd meg a Pinterest-en!

Írj hozzászólást!

Rólam

2011-ben kezdtem el a fotózással foglalkozni, majd 2014-ben elértem az álmom: a hobbim a hivatásommá vált, és főállásban fotográfusként dolgozom. Bács-Kiskun megyében, Kunfehértó határában egy tanyán élek, ahol 2016-ban megvalósult a másik nagy vágyam is…

Legutóbbi bejegyzések

Kövess engem a Facebook-on!

Kövess engem Instagramon-on!