jegyes és pár fotózás

Készül egy kreatív sorozat, amely valóban a Ti stílusotokat tükrözi. Közben rájöttök, hogy egyáltalán nem kell izgulnotok, sőt egész jó kis szórakoztató program!

A jegyes fotózás az esküvőt előzi meg, és amellett, hogy egy jó hangulatú, sétálgatós, délutáni program (amely közben nem mellesleg szuper képek készülhetnek Rólatok), számos hasznos hozománya is van:

  • már az esküvő előtt jobban megismerkedhettek velem, így a nagy napon már az elejétől sokkal közvetlenebbül és könnyedén fogunk tudni együttműködni
  • a jegyes fotózás tulajdonképp bemelegítés/gyakorlás az esküvőre. Megtapasztalhatjátok, hogyan is működik egy romantikus fotózás, számos jó tanácsot, ötletet, trükköt osztok meg Veletek. Gyakorolhatjuk, hogyan érjük el, hogy a képek minél természetesebbek legyenek. Így az esküvő napján és a kreatív esküvői fotózáson már gyakorlottan fogtok tudni viselkedni a kamera előtt. Ennek köszönhetően gördülékenyen és sokkal gyorsabban fogunk tudni haladni, főleg akkor, ha nincs lehetőség külön napos kreatív fotózásra, és az esküvő napján csak rövid idő jut a kreatív képek elkészítésére
  • nemcsak esküvős képeitek lesznek, hanem civil ruhás, romantikus emlékek is készülnek Rólatok.

Természetesen nemcsak az esküvő előtt lehet páros képeket készíteni, hanem kapcsolatotok bármely szakaszában. Ezeknél a sorozatoknál elsősorban a kültéri helyszíneket szoktam javasolni, és ha megoldható, célszerű a délután második felére időzíteni, hisz ilyenkor szebbek-jobbak a fények, a nyári időszakban nincs már olyan meleg, és lehetőség nyílik naplementés képek készítésére is.

Ha az időjárás közbeszól, megoldható a műtermi páros fotózás is.

portfolió

Tekints meg egy válogatást a jegyes és pár fotóimból!